BEMÆRK: Smartflix virker tilsyneladende ikke længere, man kan i hvert fald læse nedenstående besked på hjemmesiden.

Following the very recent, extremely aggressive and targeted VPN/proxy crackdown by Netflix, we do not feel confident we can provide the same quality of service we used to provide to our users. We sincerely apologize for the inconvenience. —The entire Smartflix Team

Smartflix alternativer

Udover selvfølgelig at befinde sig i området, er der to måder at få adgang til indholdet på Netflix i andre lande: Smart DNS og VPN.

Kort fortalt er forskellen, at en VPN forbindelse er krypteret og anonymt, hvilket Smart DNS ikke er. Til gengæld kan Smart DNS benyttes på flere typer enheder så som Smart TV, Apple TV, konsoller mv., hvor der ikke kan bruges VPN.

Principielt kan enhver VPN- eller Smart DNS tjeneste benyttes, men vi har valgt at fremhæve hhv. ExpressVPN (VPN + SmartDNS), Unlocator (Smart DNS) og NordVPN (VPN), da de udmærker sig på hver sin vis.

Teknologi

VPN + Smart DNS

Smart DNS

VPN

Kryptering og anonymitet
PC, tablet og smartphone
Smart TV
Apple TV
Playstation og Xbox
Prøveperiode

30 dages

fuld returret

7 dages

gratis prøve

30 dages

fuld returret

Pris (fra)

Kr. 47/md

($ 6.67)

Kr. 29/md

($ 4.17)

Kr. 20/md

(€ 2.62)

Mere info

Du kan læse mere her her: Sådan får du adgang til Netflix USA.

Smartflix – Sådan virkede det

Smartflix er en browser-baseret service beregnet til at give adgang til ALT regionsbegrænset indhold på Netflix. Det betyder med andre ord, at man med Smartflix kan se samtlige film og serier, der findes På Netflix, uanset hvor i verden man befinder sig.

Smartflix benytter VPN til at omgå regionsbegrænsning, men da det er integreret i servicen, er det ikke noget, man som bruger skal tage stilling til. Man skal blot vælge den film eller serie på Netflix, man ønsker at se, og så klarer Smartflix’ automatiske VPN resten.

smartflix
Smartflix gav adgang til ALT materiale på Netflix.

Fordelen ved at bruge Netflix sammen med Smartflix er brugervenligheden samt adgangen til alt regionsbegrænset indhold fra alle områder på samme tid. Bruger man Smart DNS eller en almindelig VPN service, skal man manuelt vælge, hvilken region man ønsker adgang til.

Smartflix er en betalingsservice, som man skal have et til abonnement for at bruge. For at kunne bruge servicen kræves det også, at man har et abonnement til Netflix.

Omgåelse af Netflix’ regionsbegrænsning er lovligt, men i modstrid med Netflix’ brugerbetingelser. Det kan i yderste konsekvens medføre, at man kan få sin Netflixkonto spærret, men det er der endnu ikke set eksempler på. Der er imidlertid flere eksempler på, at Netflix har spærret for adgang via VPN og Smart DNS fra flere udbydere. Brugen af disse services foregår på eget ansvar og der kan ikke gives garanti for, at de virker.

smartflix netflix
Smartflix benytter en integreret og automatisk VPN til at skaffe adgang til alt regionsbeskyttet indhold på Netflix. Som det ses, ligner Smartflix til forveksling Netflix.

Ofte stillede spørgsmål om Smartflix

Er det sikkert at logge ind på Netflix inde i appen?

Ja, dine Netflix login-oplysninger gemmes kun på din computer og bliver aldrig sendt til Smartflix’ servere. De bliver automatisk slettet, når du logger ud igen eller, hvis du sletter appen.

Hvor mange enheder kan jeg bruge Smartflix på?

Dit Smartflix-abonnement er forbundet med din Netflix konto. Det betyder, at du kan bruge Smartflix på så mange enheder, du har lyst til, men ud fra dit Netflix abonnement vil det være begrænset, hvor mange enheder du samtidigt kan afspille på.

Kan jeg få en refundering?

Jf. brugerbetingelserne tilbyder Smartflix desværre ikke refunderinger for abonnementer på månedsbasis. Det er dog muligt at få et abonnement på årsbasis refunderet indenfor de første 30 dage af abonnementet.

Kan Smartflix benyttes sammen med Chromecast?

Nej, Chromecast benytter Googles eget DNS, hvilket umuliggør omgåelse af regionsbegrænsning.

Findes Smartflix til iPhone, Android, Smart TV, Roku, Apple TV mv?

Nej, indtil videre findes Smartflix kun til Windows og Mac OS X.

Hvad er den bedste kvalitet, jeg kan se med Smartflix?

I øjeblikket har Smartflix samme kvalitetsbegrænsning som Google Chrome og Firefox, hvilket vil sige max. 720p. Denne begrænsning ligger hos Netflix.

Kan Netflix spærre min konto pga. Smartflix?

Principielt kan de, det står i Netflix’ brugerbetingelser, men det er der endnu ikke set eksempler på.

Hvor meget koster Smartflix?

Smartflix kan prøves gratis i 7 dage, hvorefter det koster $3,99 om måneden. Der kan betales med PayPal og alle større kreditkort.

Besøg Smartflix her: smartflix.io

Top 5 VPN tjenester

Udbyder
Score
Pris (fra)
Anmeldelse
Hjemmeside

ExpressVPN anmeldelse

10/10

Kr. 47/md

$6.67/month

NordVPN anmeldelse

10/10

Kr. 42/md

$4.42/month

 

Surfshark VPN anmeldelse

9,8/10

Kr. 44/md

$4.98/month

 

torguard vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 35/md

$5.00/month

 

IPVanish vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 36/md

$5.19/month