PureVPN anmeldelse

PureVPN er en glimrende VPN udbyder til en absolut konkurrencedygtig pris på kun kr. 41 (€5.81). Med servere i over 140 lande – heribland i Danmark – tilbyder PureVPN et af branchens største VPN-netværk.

Både sikkerheden er i top, da alle de gængse krypteringsprotokoller kan anvendes – herunder den anbefalelsesværdige OpenVPN. Der logges ikke data om brugernes aktivitete, så PureVPN kan med rette betragtes som en anonym VPN-tjeneste.

Klientsoftwaren har en nyttig kill switch funktion, som effektivt forhindrer læk af potentielt følsomme data i tilfælde af udfald og der tillades P2P/torrent download på de fleste servere. Oven i hatten er der apps til alle tænkelige former for enheder (PC, smartphone, tablet, router mv.), der er både enkle samt brugervenlige og kan anvendes af alle.

PureVPN

9.7

Sikkerhed

10.0/10

Anonymitet

10.0/10

Servere og funktioner

9.0/10

 • Enormt servernetværk med servere i DK
 • Anonym
 • Tillader P2P
 • Billig
 • 31 dages fuld returret

 • Mangler SmartDNS

Sikkerhed

Alle de gængse krypteringsprotokoller kan anvendes: OpenVPN (256 bit), PPTP (128bit), IPSec/L2TP (256bit), SSTP og IKeV2 (256bit).

Husk at bruge OpenVPN hvor du kan (tilgængelige protokoller kan variere afhængigt af app og platform/styresystem).

Sikkerhed: 10/10

Anonymitet

PureVPN logger ikke anvendelse af tjenesten og det registreres således ikke, hvilke websites brugerne besøger, hvad de downloader, hvad de uploader, skriver osv.

Der har været en enkelt uheldig sag om cyberstalking, hvor en bruger blev identificeret og dømt bl.a. på baggrund af tekniske data fra PureVPN. Der var imidlertid ikke tale om, at myndighederne sporede vedkommende via PureVPN, men at virksomheden alene kunne oplyse, at tiltalte havde været forbundet til en VPN-server på netværket på et givet tidspunkt.

Da den forurettede part i sagen på samme tidspunkt var blevet chikaneret af en person, som benyttede en IP-adresse på PureVPNs netværk, indgik omstændighederne som en del af en større mængde beviser, som personen slutteligt blev dømt skyldig på baggrund af.

Pga. stor intern konkurrence på VPN-markedet, blæste en del af konkurrenterne sagen op til noget, som den ikke er, ved at påstå, at PureVPN talte usandt om at være en anonym VPN-tjeneste, og at brugeren var blevet opsporet fordi han havde benyttet PureVPN.

Imidlertid blev brugeren IKKE identificeret på baggrund af informationer fra PureVPN og man kan med faktisk med rette påstå, at sagen netop beviser, at PureVPN ikke logger personfølsomme data om anvendelsen, som kan benyttes til at identificere brugere – for den type oplysninger må myndighederne utvivlsomt have forsøgt at få fat i under efterforskningen, men forgæves.

Anonymitet: 10/10

Servere og funktioner

PureVPN råder over +500 servere fordelt på 180 lokationer i 141 lande, herunder 2 servere i Danmark. VPN-serverne er fordelt over alle kontinenterne (man må dog undvære servere på Antarktis) med 158 servere i Nord- og Mellemamerika, 26 i Sydamerika, 249 i Europa, 34 i Oceanien, 80 i Asien og 36 i Afrika. Det er et af de største samt geografisk mest udbredte servernetværk på markedet og vil dække stort set alle brugeres behov.

purevpn pure vpn
PureVPN appen kan automatisk vælge server og kryptering efter formålet.

Brugersoftwaren er meget nem at bruge og der kan hurtigt forbindelse til VPN-netværket med et enkelt klik. Der er en indbygget hjælpefunktion, der automatisk vælger server og krypteringsprotokol alt efter, hvad man skal bruge VPN til (se billedet). Er der behov for hjælp, sidder support-afdelingen klar til at assistere døgnet rundt alle ugens dage.

I tillæg til kryptering på VPN-netværket, har PureVPN en række nyttige funktioner:

 • Split tunneling: VPN-klienten kan styre udvalgte programmers internettrafik udenom VPN-forbindelsen, så de er direkte forbundet til internette og de øvrige data bruger VPN-netværket. Det er en stor fordel, hvis man har behov for begge typer forbindelser på samme tid.
 • Kill switch: Afbryder internetforbindelsen øjeblikkeligt, hvis forbindelsen til VPN-serveren afbrydes. Sikrer at følsomme oplysninger ikke lækkes på trods af udfald.
 • P2P/fildeling: P2P/fildeling forbindelser tillades på de fleste af PureVPNs servere, dog ikke i lande hvor P2P efter den lokale lovgivning er ulovlig så som USA, Storbrittannien, Canada, Australien mv. Denne blokering gælder IKKE de danske servere, hvor P2P/fildeling er tilladt.
  • P2P er tilladt på servere i følgende lande: Afghanistan, Algeriet, Angola, Armenien, Bahamas, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belgien, Bermuda, Bolivia, De Britiske Jomfruøer, Brunei, Bulgarien, Cambodja, Kap Verde, Caymanøerne, Chile, Colombia, Costa Rica, Danmark, Dominica, Den Dominikanske Republik, El Salvador, Estland, Etiopien, Tyskland, Ghana, Granada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Kasakhstan, Kenya, Kirgisistan, Laos, Letland, Libanon, Litauen, Luxembourg, Macao, Madagaskar, Mauretanien, Mauritius, Moldova , Monaco, Mongoliet, Montserrat, Myanmar, Holland, Nicaragua, Niger, Nigeria, Norge, Oman, Pakistan, Panama, Papua Ny Guinea, Paraguay, Peru, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, Saint Lucia, Saudi-Arabien, Senegal, Serbien, Seychellerne, Slovenien, Sri Lanka, Surinam, Sverige, Tadsjikistan, Tanzania, Trinidad og Tobago, Tunesien, Tyrkiet, Turkmenistan, Turks- og Caicos øerne, De Forenede Arabiske Emirater, Usbekistan og Venezuela
 • Multilogin: VPN forbindelsen kan benyttes på op til 5 forskellige enheder på samme tid.
 • Secure browser: PureVPN tilbyder en særligt sikker browser, der er designet til ikke at lække følsomme oplysninger om brugeren.

Derudover kan DDoS beskyttelse, fast IP-adresse og NAT-firewall tilkøbes.

Der findes PureVPN apps til Windows, Mac OS X, iOS samt Android og guides til manuel opsætning på enheder så som routere, konsoller (Xbox og PlayStation), Android TV, Apple TV mv.

Det eneste, som mangler, er SmartDNS, så man også kan undgå geografisk baserede restriktioner på f.eks. Netflix mv. direkte på Smart TV, konsoller, Apple TV mv. Indtil videre er det kun ExpressVPN, der smider den funktion med i abonnementet.

Servere og funktioner: 9/10

Pris

Et PureVPN abonnement koster fra kr. 43 (€5.81) ved betaling for et år ad gangen, der koster kr. 522 (€70). Ved betaling for en enkelt måned ad gangen koster abonnementet kr. 72 (€9.60).

Der findes ikke en gratis mulighed, men en 7-dages prøveperiode til kr. 7 (€0.99). Efter de 7 dage overgår man automatisk til et årligt abonnement.

Udover VPN-abonnementet, kan en række tillægsydelser tilkøbes: DDoS beskyttelse, fast IP-adresse og port forwarding. Det koster kr. 2 til 7 (€0.25 til €0.99) om måneden.

Uanset abonnement, kan hele det indbetalte beløb refunderes i op til 31 dage, såfremt man skulle være utilfreds med servicen.

Besøg PureVPN


Top 5 VPN tjenester

Udbyder
Score
Pris (fra)
Anmeldelse
Hjemmeside

ExpressVPN anmeldelse

10/10

Kr. 47/md

$6.67/month

NordVPN anmeldelse

10/10

Kr. 42/md

$4.42/month

 

Surfshark VPN anmeldelse

9,8/10

Kr. 44/md

$4.98/month

 

torguard vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 35/md

$5.00/month

 

IPVanish vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 36/md

$5.19/month

 

2 Kommentarer

 1. MB 28/04/2018
  • VPNinfo.dk 29/04/2018

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.