VPN.ht anmeldelse

VPN.ht fungerer tilsyneladende ikke længere og der svares ikke på support. Det frarådes derfor kraftigt, at tegne abonnement hos VPN.ht!

VPN.ht er en relativt ukendt spiller på markedet for VPN udbydere, men er måske kendt af Popcorn Time brugere. Det skyldes primært, at VPN.ht blev skabt alene med henblik på at fungere som indbygget VPN i Popcorn Time.

VPN.ht er ikke længere integreret i Popcorn Time, men kan stadig anvendes og er en ganske glimrende VPN service, der er skabt til streaming, da der blandt krypteringsprotokollerne er mulighed for at vælge 64-bits Blowfish kryptering via OpenVPN, der er den hurtigste på markedet.

VPN.ht råder over et ret begrænset servernetværk, der ikke rummer danske servere og har grundet baggrunden som VPN for Popcorn Time kun ret skrabede apps med få valgmuligheder.

VPN.ht

0

Sikkerhed

0.0/10

Anonymitet

0.0/10

Servere og funktioner

0.0/10

  • Fungerer ikke længere
  • Support svarer ikke

Sikkerhed

Sikkerheden er i top med VPN.ht, hvor der kan vælges imellem krypteringsprotokollerne OpenVPN, L2TP/IPsec og PPTP. Udover den hurtige 64-bits Blowfish kryptering kan man også vælge de mere sikre 128- og 256-bits AES krypteringsalgoritmer.

Sikkerhed: 10/10

Anonymitet

VPN.ht har hjemme i det mellemamerikanske land Belize, hvor der ikke er lovkrav om at logge brugerdata. I brugsbetingelserne på virksomhedens hjemmesiden kan man også læse, at der ingen logs overhovedet føres over brugernes brug af tjenesten. Der er altså ingen mulighed for at se, hvad brugerne har anvendt VPN forbindelsen til – Faktisk kan man slet ikke se, at den har været anvendt.

Endvidere er hjemmesiden krypteret med https, hvilket i praksis forhindrer uvedkommende i at se, om man overhovedet har besøgt siden.

Eneste lille “men” er manglen på indbygget beskyttelse mod DNS-leak, men da VPN.ht benytter Googles DNS servere, der ikke logger data, bør det i praksis ikke være et problem.

Anonymitet: 10/10

Servere og funktioner

VPN vpn.ht popcorn time anmeldelse
VPN klienten fra VPN.ht er noget skrabet, men har de mest nødvendige features.

VPN.ht har et relativt småt netværk med servere i kun 14 lande, hvilke desværre ikke tæller Danmark. Serveren geografisk tættest på ligger i Tyskland, hvilket giver en lidt langsommere forbindelse, end en server i Danmark ville have gjort. Du finder VPN.ht servere i:

Australien, Canada, Frankrig, Holland, Hong Kong, Italien, Litauen, Luxembourg, Mexico, Rumænien, Singapore, Storbrittannien, Tyskland og USA.

På hele netværket tillades P2P og som en ekstra bonus er Smart DNS med i prisen for et VPN.ht abonnement.

Softwaren til VPN.ht er anvendelig men ret skrabet og kan anvendes med Windows, Mac OS X, Android, iOS, Linux og i routere med VPN klienter.

Servere og funktioner: 4/10

Pris

VPN.ht ligger i den lave ende prismæssigt og kan prøves for så lidt som $1 for den første måned. Betales for et år ad gangen er prisen $40, hvilket svarer til $3,33 om måneden. En enkelt måned ad gangen koster efter den første måned, hvor prisen er en enkelt dollar, $4,99.

Uanset hvilket abonnement, der vælges, kan utilfreds kunder benytte sig af 30 dages fuld returret.

Besøg VPN.ht


Top 5 VPN tjenester

Udbyder
Score
Pris (fra)
Anmeldelse
Hjemmeside

ExpressVPN anmeldelse

10/10

Kr. 46/md

$6.67/month

NordVPN anmeldelse

10/10

Kr. 42/md

$4.42/month

 

Surfshark VPN anmeldelse

9,8/10

Kr. 44/md

$4.98/month

 

torguard vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 34/md

$5.00/month

 

IPVanish vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 36/md

$5.19/month

 

3 Kommentarer

  1. anonym 21/11/2018
    • VPNinfo.dk 30/11/2018
  2. karla 15/04/2020

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.