CyberGhost VPN anmeldelse

CyberGhost er en europæisk VPN udbyder beliggende i Rumænien, hvor der ikke er love om logning af brugerdata. Virksomheden tager brugernes anonymitet og sikkerhed meget seriøst og tilbyder at produkt af høj kvalitet til overkommelige priser.

Udover Premium og Premium Plus abonnementerne er der også mulighed for at bruge CyberGhost VPN gratis.

CyberGhost VPN

8.7

Sikkerhed

10.0/10

Anonymitet

10.0/10

Servere og funktioner

6.0/10

  • Sikker og anonym
  • Gratis abonnement

  • Få servere udenfor Europa
  • Høj pris ved mere end én enhed
  • Meget begrænset gratis abonnement

Sikkerhed

Med CyberGhost kan du vælge imellem kryptering med OpenVPN, L2TP/IPSec eller PPTP protokollerne. CyberGhosts egen applikation benytter automatisk OpenVPN protokollen, der anses for at være både den hurtigste og mest sikre. Vil du gerne bruge L2TP/IPSec eller PPTP er det muligt ved at bruge manuelt setup. Sikkerheden er således helt i top per automatik og der er mulighed for at bruge alternative konfigurationer, hvis der er lyst og/eller behov derfor.

Sikkerhed: 10/10

Anonymitet

CyberGhost VPN blev startet i Tyskland, men flyttede til Rumænien inden det som en tysk virksomhed blev underlagt at logge data. Rumænien er et af få lande i Europa, hvor der ikke er lovkrav om logning af data og CyberGhost hverken registrerer eller gemmer information om din færden på nettet. Test for DNS leaks afslørede ingen lækage, så heller ikke her, er din anonymitet i fare.

cyberghost vpn anmeldelse
CyberGhost VPN er både sikker og 100% anonym.

Eneste “men” er en paragraf i rumænsk lov, der kan pålægge virksomheder som VPN udbydere at overvåge en bestemt bruger, hvis der er begrundet mistanke om grov kriminalitet så som terrorisme og lignende. Har du planer om den slags, skal du altså ikke bruge CyberGhost, men for andre brugere er der ingen ko på isen.

Generelt er virksomheden meget idealistisk vedrørende beskyttelse af retten til fri information og gør meget ud af at sikre sine brugere. Ejeren, den tyske Robert Knapp, har sågar sagt nej tak til tilbud fra kapitalfonde for ikke at skulle stå til regnskab for en pengestærk investor, men har i stedet rejst penge til projektet vha. crowd funding.

Anonymitet: 10/10

Servere og funktioner

CyberGhost har tre typer abonnementer: Free, Premium og Premium Plus. Premium og Premium Plus er betalingsabonnementer med adgang til alle CyberGhosts features og servere.

CyberGhost Free er et gratis og begrænset abonnement, hvor det bl.a. ikke er muligt at anvende P2P og der er et færre antal serverlokationer at vælge imellem. Der vil desuden ofte være ventetid til plads på serverne og man bliver hver anden time vist en reklame. Efter tre timer afbrydes forbindelsen automatisk, men kan straks startes igen.

Servere

Med Premium og Premium Plus abonnementerne er der adgang til 852 servere i 29 lande, hvor af langt de fleste ligger i Europa, men der findes også servere i bl.a. USA, Canada, Singapore. Der kan forbindes til servere i*:

  • Australien, Belgien, Canada, Finland, Frankrig, Holland, Hong Kong, Island, Israel, Italien, Japan, Litauen, Luxembourg, Mexico, Norge, Polen, Rumænien, Rusland, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn, USA og Østrig.

* Der er et begrænset udvalg af serverlokationer med CyberGhost Free.

P2P (torrents) kan anvendes med Premium og Premium Plus, men ikke med det gratis abonnement.

CyberGhost fås til Windows, Mac OS X, Ubuntu, iOS (iPhone og iPad) Android, ChromeOS, Raspberry samt opsætning til brug på routere.

Premium kan anvendes på én enhed ad gangen og Premium Plus på 5 enheder samtidigt.

Servere og funktioner: 6/10

Pris

CyberGhost Free: Et gratis abonnement, hvor brugeren skal leve med, at der vises reklamer, når der surfes på nettet og forbindelsen er begrænset til tre timer ad gangen. Reklamerne er dog få og ikke anmassende, så de er absolut til at leve med. Gratis brugere har lavere prioritet på serverne, hvilket giver lavere downloadhastigheder og der er også et begrænset udvalg af servere. Sidst men ikke mindst, tillades P2P ikke med CyberGhost Free, så det kan altså ikke bruges til torrents, Popcorn Time eller lignende.

CyberGhost Premium: Med dette abonnement, der kan benyttes på én enhed ad gangen, vises ingen reklamer og der er fri adgang til alle 852 servere samt ingen tidsbegrænsning. Der er også åbnet op for P2P og førsteprioritet på serverne, hvilket giver hurtigere downloads og lave svartider. CyberGhost Premium koster fra kr. 40 ($5.83) om måneden ved betaling for et år ad gangen, der koster kr. 484 ($69.95) eller kr. 48 ($6.99) ved betaling for en enkelt måned. Der kan betales med kreditkort, PayPal samt Bitcoin, og der er 30 dages fuld returret.

CyberGhost Premium Plus: Samme abonnement som CyberGhost Premium, men med mulighed for at blive benyttet på fem enheder på samme tid. Kr. 63 ($9.16) per måned ved køb af et år ad gangen, som koster kr. 762 ($110), og kr. 76 ($10.99) ved køb af en enkelt måned af gangen.

Besøg CyberGhost


Top 5 VPN tjenester

Udbyder
Score
Pris (fra)
Anmeldelse
Hjemmeside

ExpressVPN anmeldelse

10/10

Kr. 46/md

$6.67/month

NordVPN anmeldelse

10/10

Kr. 42/md

$4.42/month

 

Surfshark VPN anmeldelse

9,8/10

Kr. 44/md

$4.98/month

 

torguard vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 35/md

$5.00/month

 

IPVanish vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 36/md

$5.19/month

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.