Hide.me anmeldelse

Hide.me er VPN af højeste kvalitet, som tilbyder et bredt udvalg af krypteringsprotokoller og komplet anonymitet da intet om brugernes anvendelse logges eller overvåges. Dertil er systemet indrettet, så alle anonymiseres og der er altså intet, der kan forbinde brugerne med anvendelsen af servicen.

Sikkerhed og anonymitet sikres yderligere ved anvendelse af kill-switch og DNS-leak beskyttelse, der giver et ekstra niveau af beskyttelse. Hide.me benytter sit eget servernetværk, som er et af de hurtigste i branchen, men byder desværre ikke på servere i Danmark.

Hvis man skal have et premium-abonnement er Hide.me ret dyrt, men kan man nøjes med deres basisabonnement, er det en ganske konkurrencedygtig service.

Hide.me

9

Sikkerhed

10.0/10

Anonymitet

10.0/10

Servere og funktioner

7.0/10

  • Bredt udvalg af krypteringsprotokoller
  • Perfekt anonymitet
  • Hurtige servere
  • Gratis prøveabonnement

  • Pris på premium abonnement
  • Mangler server i Danmark

Sikkerhed

Med Hide.me får man som bruger adgang til en bred vifte af krypteringsprotokoller. Der tilbydes kryptering med SSTP, OpenVPN, PPTP, L2TP/IPsec, IKEv1 og IKEv1 samt SoftEther. Afhængigt af den anvendte protokol kan der krypteres op til AES-256, hvilket er meget sikkert.

Sikkerhed: 10/10

Anonymitet

Systemet hos Hide.me er opbygget så det simpelthen ikke KAN logge brugerdata og der gemmes altså absolut intet om brugernes anvendelse af servicen. Alle data, der anvendes til teknisk support, bliver automatisk anonymiseret, så ingen forbindelse kan spores tilbage til kunderne.

Anonymitet: 10/10

Servere og funktioner

Hide.me anvender software med indbygget kill-switch, der øjeblikkeligt lukker ned for hele internetforbindelse, hvis forbindelsen til VPN-serveren af en eller anden grund mistes og krypteringen dermed ophører. Der er desuden beskyttelse imod DNS leak, som ellers potentielt kan afsløre hvilke websteder brugerne anvender, selvom der benyttes VPN.

Hide.me VPN anmeldelse
Få både kill-switch og beskyttelse mod DNS-leak med Hide.me VPN .

Hide.me har en forholdsvis lille serverpark med i alt 28 servere i 21 lande, hvor Danmark desværre ikke er på listen. De nærmeste servere står i Sverige og Tyskland, og ellers er der gateways i Canada, Frankrig, Holland, Hong Kong, Island, Italien, Japan, Litauen, Luxembourg, Marokko, Mexico, Polen, Rumænien, Singapore, Schweiz, Storbritannien, Tyrkiet, USA samt Østrig.

Hide.me benytter sig udelukkende af private servere, som de altså selv ejer og administrerer. Det er med til at sikre høj hastighed på netværket, da serverne ikke deles med andre.

Hide.me har applikationer til Windows, Android og iOS, men kan også bruges ved manuel opsætning af VPN på Mac OS X, Linux, Blackberry, Windows phone, routere (OpenVPN) og Linux systemer.

Servere og funktioner: 7/10

Pris

Hide.me Free: Gratisabonnement med begrænset adgang til kun tre servere (Canada, Holland og Singapore), laveste prioritet på serverne så betalende kunder har førsteret, et max på 2GB data (pr. måned), begrænset udvalg af kryptering (der kan ikke anvendes OpenVPN og SoftEther) og anvendelse på én enhed.

Hide.me Plus: Basisabonnement med adgang til hele serverparken, topprioritet på serverne og frit valg af krypteringsprotokoller, men en begrænsning på 75GB data om måneden og kun én enhed forbundet ad gangen. Koster fra $5.42 om måneden ved betaling for et år ad gangen ($65) eller $10 for månedsvis betaling.

Hide.me Premium: Luksusabonnement med adgang til alt, ubegrænset trafik og anvendelse på op til 5 enheder ad gangen. Koster fra $11.67 om måneden ved betaling for et år ad gangen ($140) eller $20 for månedsvis betaling.

Besøg Hide.me


Top 5 VPN tjenester

Udbyder
Score
Pris (fra)
Anmeldelse
Hjemmeside

ExpressVPN anmeldelse

10/10

Kr. 47/md

$6.67/month

NordVPN anmeldelse

10/10

Kr. 42/md

$4.42/month

 

Surfshark VPN anmeldelse

9,8/10

Kr. 44/md

$4.98/month

 

torguard vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 35/md

$5.00/month

 

IPVanish vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 36/md

$5.19/month

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.