Hotspot Shield Elite VPN anmeldelse

Hotspot Shield Elite er måske den billigste VPN-tjeneste på markedet, der samtidigt giver brugeren fuldstændig anonymitet. Det er et af de bedst kendte navne indenfor VPN udbydere og har op imod 100 mio. brugere. 

Produktet hænger sammen med prisen og er skåret helt ind til benet, men der er den lave pris til trods ikke gået på kompromis med sikkerheden.

Hotspot Shield har en gratisversion, hvor man dog skal finde sig i reklamer og lavere prioritet på serverne (= lavere downloadhastighed og højere svartider), hvorfor det kan anbefales at opgradere til betalingsversionen. Gratisversionen er dog fin til at stifte bekendtskab med produktet. Ønsker man at benytte fildeling/P2P (torrents og lignende), skal man finde en anden udbyder, da Hotspot Shield har blokeret for det.

Hotspot Shield Elite VPN

6.7

Sikkerhed

8.0/10

Anonymitet

8.0/10

Servere og funktioner

4.0/10

  • Lav pris
  • Gratis version

  • Mangel på servere
  • Ingen dansk server
  • Filedeling/P2P blokeret

Sikkerhed

Hotspot Shield benytter udelukkende OpenVPN, der heldigvis er at betragte som den mest sikre af krypteringsprotokollerne, da den er udviklet som open source. Det ville dog have været rart med flere muligheder, hvis man af en eller anden grund havde behov for det.

Sikkerhed: 8/10

Anonymitet

Hotspot Shield Elite er underlagt amerikansk lov og logger ikke data om brugerne, der kan benyttes til at forbinde brug af servicen med en enkelt bruger. Det er uvist om DNS leak beskyttelse er med i servicen. Generelt set sikrer Hotspot Shield i høj grad brugernes privatliv tilstrækkeligt.

Anonymitet: 8/10

Servere og funktioner

Hotspot Shield har kun servere i 6 lande (USA, Japan, Storbritannien, Australien, Canada og Tyskland), hvor Danmark, som man kan se, ikke er et af. Bruger man den gratis prøveversion af Hotspot Shield, er man begrænset til servere i USA.

Da der er servere i både Storbritannien og USA kan Hotspot Shield imidlertid fint bruges til f.eks. amerikansk Netflix og serveren i tyskland er fysisk så tæt på, at der ikke burde være det store tab i hastighed eller svartid ved en forbindelse dertil.

Der er blokeret for fildeling/P2P på Hotspot Shield serverne, så servicen kan altså ikke anvendes sammen med torrents, Popcorn Time mv.

Hotspot Shield fås til Windows, Mac OS X, iOS (iPhone og iPad), Android og Kindle.

Servere og funktioner: 4/10

Pris

Fra $2,50 om måneden ($29,95 for 12 mdrs. abonnement) og $4,95 for en enkelt måned ad gangen. Mulighed for at benytte en gratisversion med begrænset funktion, der efter behov og ønske kan opgraderes til fuld funktionalitet.

Besøg Hotspot Shield


Top 5 VPN tjenester

Udbyder
Score
Pris (fra)
Anmeldelse
Hjemmeside

ExpressVPN anmeldelse

10/10

Kr. 46/md

$6.67/month

NordVPN anmeldelse

10/10

Kr. 42/md

$4.42/month

 

Surfshark VPN anmeldelse

9,8/10

Kr. 44/md

$4.98/month

 

torguard vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 34/md

$5.00/month

 

IPVanish vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 36/md

$5.19/month

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.