ExpressVPN anmeldelse

ExpressVPN er en 100% anonym VPN-tjeneste som ikke logger data om brugernes anvendelse af servicen. Kombineret med den bedste og mest anerkendte krypteringsteknologi betyder det, at både sikkerhed og beskyttelse af privatlivet er perfekt. 

ExpressVPN har et stort netværk af servere med ikke mindre end 148 lokationer i 94 lande – herunder også i Danmark. Derfor kan man næsten altid forbinde til en server, hvor man har behov for det.

ExpressVPN har et stort netværk af servere med ikke mindre end 148 lokationer i 94 lande. Derfor kan man næsten altid forbinde til en server, hvor man har behov for det.

ExpressVPN er i den dyre ende, men byder til gengæld på høj hastighed og er (måske) verdens hurtigste VPN. Oven i VPN følger Smart DNS også med i prisen, som f.eks. kan bruges til at få Netflix USA på enheder, hvor VPN ikke kan bruges.

Samlet set er ExpressVPN noget nær den perfekte VPN, der kan bruges til det hele.

ExpressVPN

10

Sikkerhed

10.0/10

Anonymitet

10.0/10

Servere og funktioner

10.0/10

 • Stærk open-source kryptering
 • No-log politik beskytter privatlivet
 • Servere i 94 lande
 • Smart-DNS med i prisen!
 • 30 dages fuld returret
 • Brug på op til 7 enheder samtidigt

Sikkerhed

ExpressVPN bruger AES (Advanced Encryption Standard) med 256-bit nøgler – også kendt som AES-256. Det er samme type kryptering som anvendes af f.eks. den amerikanske regering og bruges af sikkerhedseksperter verden over for at beskytte klassificerede oplysninger.

Kryptering kan foregå via PPTP, L2TP, OpenVPN, WireGuard samt SSTP. Bruger man ExpressVPNs apps, anvender de som standard automatisk den optimale krypteringsprotokol, men man har også mulighed selv at vælge.

Serverne er desuden beskyttet med firewalls samt anti-spyware og -malware for øget sikkerhed. Sikkerheden er altså upåklagelig og helt i top.

Sikkerhed: 10/10

Anonymitet

ExpressVPN har base i USA og er derfor ikke underlagt lovkrav om datalogning. De har en streng ikke-lognings politik og gemmer ingen data om brugernes anvendelse af servicen, hvilket sikrer komplet anonymitet.

Der er desuden indbygget beskyttelse mod DNS leak, som hindrer at dine DNS opslag bliver lækket til din internetudbyder eller anden tredjepart.

ExpressVPNs løfter om anonymitet sat på prøve

Påstanden om anonymitet blev sat på prøve i en dramatisk sag, som involverer tyrkisk politi og et snigmord på en russisk ambassadør. Som et led i efterforskningen havde politiet beslaglagt ExpressVPNs servere i Tyrkiet for at undersøge dem for beviser mod en mistænkt.

Nærmere bestemt drejede det sig om at se, hvor vidt der fandtes informationer på serverne, som kunne bruges til at spore personer, som havde været forbundet til VPN-tjenesten. Imidlertid gav det ikke pote, da ExpressVPN til fulde levede op til sit løfte om ikke føre logs om brugernes anvendelse.

Det bør understreges, at ExpressVPN ikke var mistænkte for kriminelle forhold, – kun én af brugerne.

Det er selvfølgelig uheldigt, når VPN-tjenester benyttes til kriminalitet. Ser man bort fra det, findes der næppe stærkere bevis for, at ExpressVPN ikke fører logs end en ransagelse af politiet.

Anonymitet: 10/10

Servere og funktioner

ExpressVPN har servere i ikke mindre end 148 steder fordelt på 94 lande (heriblandt Danmark). Med så mange lokationer er de derfor blandt de udbydere, som tilbyder allerflest lokationer.

ExpressVPN har servere i ikke mindre end 148 steder fordelt på 94 lande. Med så mange lokationer er de derfor blandt de udbydere, som tilbyder allerflest lokationer.

Det siger derfor næsten sig selv, at ExpressVPN er repræsenteret godt på alle kontinenter, og at man således stort set altid kan forbinde til en server på de lokationer, man har behov for.

expressvpn vpn anmeldelse
Forbind med et enkelt klik i de brugervenlige apps fra ExpressVPN.

Servere i Danmark er ikke et must, men en stor fordel for danske VPN brugere. Det giver for det første mulighed for at bruge VPN uden nævneværdigt tab i hastighed eller svartider, at man fysisk er tæt på serveren. Desuden kan man under besøg i udlandet få adgang til DR mv., der er forbeholdt danske besøgende.

ExpressVPN reklamerer med at være verdens hurtigste VPN og grundet det store netværk kan der måske være noget om det. Der kan ikke gives garanti for, at de er hurtigere end alle andre, men det er ved egne test blevet bekræftet, at svartiderne er lave og downloadhastigheden er i top.

Man kan vha. ExpressVPNs egen hastighedstest, der automatisk tester svartider og maksimal downloadhastighed for alle serverlokationerne autimatisk bruge den hurtigste server.

Der kan endvidere anvendes split tunneling, hvor man selv vælger hvilke data, der krypteres eller ej. Det kan være nødvendigt ved anvendelse af internettjenester, der blokerer for VPN, eller hvis man af andre årsager har behov for delvist at slå VPN fra.

Smart DNS med i prisen

Med i prisen for VPN abonnementet er Smart DNS, som ExpressVPN kalder for Mediastreamer (du finder tutorials her). Det giver nem adgang til f.eks. amerikansk Netflix på enheder, hvor man ikke kan installere en VPN-app. Mediastreamer er guld værd, hvis man vil have adgang til regionsbegrænset materiale på Smart TV, Apple TV, Xbox, Playstation Mv.

ExpressVPN fås til Windows, Mac OS X, Linux, iOS (iPhone og iPad) Android, Windows Phone og mange flere. Deres apps er intuitive, overskuelige samt velfungerende, og er blandt de allerbedste på markedet. Abonnementet kan anvendes på op til 3 forskellige enheder på samme tid.

Servere og funktioner: 10/10

Pris

Normalprisen på ExpressVPN er kr. 57 om måneden ($8.32) når der købes et års abonnement til kr. 687 ($99.95). En enkelt måneds abonnement koster kr. 89 ($12.95).

Der er 30 dages fuld returret, hvor du kan få alle pengene tilbage, hvis du er utilfreds med abonnementet. Betaling kan foretages med kreditkort (VISA, Mastercard etc.), PayPal, Bitcoin mv.

Køber du et års abonnement via et link her på siden, får du gratis tre ekstra måneder med, og prisen for de første 15 måneder ender hermed på kr. 46 per måned ($6.67) svarende til kr. 687 per år ($99.95). Efter periodens ophør overgår abonnementet til normalprisen. 

Besøg ExpressVPN


Top 5 VPN tjenester

Udbyder
Score
Pris (fra)
Anmeldelse
Hjemmeside

ExpressVPN anmeldelse

10/10

Kr. 46/md

$6.67/month

NordVPN anmeldelse

10/10

Kr. 42/md

$4.42/month

 

Surfshark VPN anmeldelse

9,8/10

Kr. 44/md

$4.98/month

 

torguard vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 34/md

$5.00/month

 

IPVanish vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 36/md

$5.19/month

 

16 Kommentarer

 1. Anomym 08/01/2019
  • VPNinfo.dk 28/01/2019
 2. Jens 25/04/2019
  • VPNinfo.dk 25/04/2019
 3. Jens Fup 15/07/2019
 4. Helle Lybecker 10/02/2020
  • VPNinfo.dk 12/02/2020
 5. Simon 02/02/2021
  • VPNinfo.dk 02/02/2021
 6. Knud Daugaard 06/10/2021
  • VPNinfo.dk 21/10/2021
 7. Sultanbek 15/10/2021
  • VPNinfo.dk 21/10/2021
 8. Grazinimas 08/12/2022
  • VPNinfo.dk 09/12/2022

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.