VyprVPN anmeldelse

VyprVPN fra Golden Frog er en VPN udbyder i superligaen med et hurtigt netværk, 100% anonymitet (ingen logs) og sin egen avancerede krypteringsprotokol.

Sikkerheden er helt i top og der er rigeligt med gode krypteringsmuligheder at vælge af, herunder den anbefalede OpenVPN. Som noget unikt på markedet tilbyder VyprVPN sin egen modifikation af OpenVPN, Chameleon, der kan have særlig interesse for brugere, der gerne vil have anonym adgang til websteder, der blokerer for VPN.

Golden Frog byder også brugerne (af visse abonnementer) på øget sikkerhed i form af en firewall, der forhindrer angreb fra hackere og lignende. Hertil kommer en selverklæret status som markedets hurtigste VPN, hvilket dog hverken kan af- eller bekræftes.

VyprVPN koster fra kr. 34 ($5.00) om måneden ved betaling for et år ad gangen, som koster kr. 412 ($60.00). Tjenesten kan prøves gratis i tre dage.

VyprVPN

9.7

Sikkerhed

10.0/10

Anonymitet

10.0/10

Servere og funktioner

9.0/10

  • Anonym (ingen logs)
  • Chameleon protokol (snyder blokering af VPN)
  • Danske servere
  • Gratis prøve

  • Lidt dyr

Sikkerhed

VyprVPN tilbyder kryptering med protokollerne OpenVPN (160- og 256 bit), PPTP (128 bit), L2TP/IPsec (256 bit) og Chameleon, der er Golden Frogs egen variant af 256 bits OpenVPN.

Chameleon protokollen er skabt ved at modificere OpenVPN, så det ikke kan ses på den krypterede data, at den overhovedet er krypteret. Det forhindrer systemer, der vha. Deep Packet Inspection (DPI) analyserer data, i at blokere brugere, som benytter VPN.

Chameleon giver ikke øget beskyttelse i forhold til at bruge almindelig OpenVPN, men forhindrer blokering fra websteder og systemer, der blokerer VPN trafik. Det kan f.eks. være nødvendigt, hvis man skal have adgang til eller fra websteder i Kina og Iran, hvor staten opsporer og blokerer VPN forbindelser.

En NAT firewall er inkluderet i abonnementet, hvilket giver øget sikkerhed, når f.eks. åbent WiFi benyttes, hvor der ofte ikke er firewall på.

Sikkerhed: 10/10

Anonymitet

VyprVPN fra tyske Golden Frog har et problem mht. anonymitet.

Schweizerne er kendt for at værdsætte privatlivet og VyperVPN lever op til ryet ved overhovedet ikke at gemme data om brugernes anvendelse af tjenesten. Det sikrer at virksomheden ikke kan udpege enkelte brugere af tjenesten, hvilket giver 100% anonymitet så længe man er forbundet til en VyprVPN server.

Løftet om ikke at logge er i øvrigt bakket op af en revision af VyprPNs system af en uvildig tredjepart, som har bekræftet påstanden.

Der tilbydes desuden også en række værktøjer til at forhindre IP- og DNS leaks, hvilket er med til at holde brugernes egne IP-adresser skjult. Faktisk tilbyder VyprVPN sin egen DNS-tjeneste, hvor der heller ikke logges.

Anonymitet: 10/10

Servere og funktioner

VyprVPN råder over et servernetværk med +200.000 IP-adresser på +700 servere i over 70 lande, hvilket ligger i den middelstore klasse. Der er servere i de (for de fleste) vigtigste lande så som Danmark, USA, Storbrittannien, Japan og Canada, hvor især tilstedeværelsen i Danmark er et stort plus for danske brugere.

Chameleon, der effektivt skjuler, at der benyttes VPN, er en fin feature, der giver fri adgang til websteder og andre online systemer, der blokerer VPN trafik.

Golden Frog påstår, at de på grund af særligt effektiv kodning af servere og kryptering har verdens hurtigste VPN netværk. En titel som ExpressVPN dog også hævder at være berettiget til. Det er i praksis meget svært at afprøve sådan en påstand, da en række faktorer spiller ind i forhold til hastigheden af en internetforbindelse. Det er erfaringen her på VPN-info.dk, at de fleste VPN’er kun i beskedent omfang nedsætter downloadhastigheden, hvis der vælges en server, som fysisk er i nærheden.

Der fås brugerapplikationer til alle almindelige (og adskillige ualmindelige) enheder

Servere og funktioner: 9/10

Pris

Der kan købes to typer abonnementer til Golden Frog VyprVPN: Almindeligt og premium. Forskellen ligger i antallet af samtidige forbindelser samt ekstrafunktioner. Det almindelige abonnement kan benyttes på op til tre enheder samtidigt, hvor premium tillader brug på fem. Endvidere er Chameleon protokollen og CloudVPN kun tilgængelige med et premium abonnement.

Det almindelige abonnement koster kr. 34 ($5.00) om måneden ved betaling for et år ad gangen, som koster kr. 412 ($60.00). Ved månedlig betaling er prisen kr. 68 ($9.95).

VyprVPN Premium koster kr. 46 ($6.67) om måneden ved betaling for et år ad gangen, som koster kr. 550 ($80.00). Ved månedlig betaling er prisen kr. 89 ($12.95).

Begge abonnementer kan prøves gratis i tre dage.

Besøg VyprVPN


Top 5 VPN tjenester

Udbyder
Score
Pris (fra)
Anmeldelse
Hjemmeside

ExpressVPN anmeldelse

10/10

Kr. 46/md

$6.67/month

NordVPN anmeldelse

10/10

Kr. 42/md

$4.42/month

 

Surfshark VPN anmeldelse

9,8/10

Kr. 44/md

$4.98/month

 

torguard vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 34/md

$5.00/month

 

IPVanish vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 36/md

$5.19/month

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.