Formålet med VPNinfo.dk er at oplyse om VPN i et sprog de fleste forstår. Ønsket er herved at hjælpe så mange som muligt med at sikre deres computere, smartphones, tablets mv., så de kan bruges på internettet både sikkert og anonymt.

Sikkerheden der opnås med VPN beskytter mod hackere og andre personer med slette intentioner, og så mener vi også, at det er en grundlæggende menneskeret at være anonym, såfremt man ønsker det.

VPNinfo.dk vpn virtual private network
VPNinfo.dk – Alt om VPN

Når det er sagt, skal det samtidigt understreges, at vi på ingen måder har til hensigt at medvirke til kriminelle handlinger. Vi henstiller vores brugere til at benytte VPN forbindelser både lovligt og moralsk forsvarligt.

Artiklerne

Artiklerne er udarbejdet ud fra et mål om at informere bredt om VPN samt hertil relaterede tjenester mv. Det er derfor søgt at dække de fleste af de emner, som de besøgende er interesserede i at vide mere om.

VPN teknologi er avanceret og derfor i mange detaljer uforståeligt for andet end fagfolk og andre særligt indviede. Der er derfor lagt et stort arbejde i at destillere en stor mængde viden til en række relativt korte artikler, som er søgt skrevet i et enkelt og klart sprog. På den måde håber vi på, vi kan få formidlet en masse viden om VPN til så mange som muligt.

Anmeldelserne

Anmeldelserne her på VPNinfo.dk er udført med henblik på at være så objektive som muligt, for således at hjælpe de besøgende til at finde den VPN-udbyder, som passer bedst til det aktuelle behov. Denne opgave tages meget seriøst og der ligger mange timers arbejde bag hver anmeldelse.

Der udføres hverken anmeldelser mod betaling eller reklameres for VPN-udbydere på VPNinfo.dk. Alle anmeldelserne er lavet på eget initiativ ud fra analyser af, hvilke VPN-tjenester, der er anbefalelsesværdige samt de mest populære.

Anmeldelserne opdateres løbende, så de er så tidssvarende som muligt. Støder du på forældede eller på andre måder urigtige oplysninger her på sitet, er du mere end velkommen til sende en email desangående til mail@vpninfo.dk.

Affiliate aftaler

VPNinfo.dk har affiliate aftaler med de fleste af de anmeldte VPN- og Smart DNS udbydere. En sådan aftale går ud på, at VPNinfo.dk modtager en kommission, hvis et besøg fra et link her på siden resulterer i et salg.

Her er det vigtigt at understrege to ting:

  1. Kommissionen påvirker ikke prisen på tjenesten. Den er enten den samme som for almindelige besøgende og i visse tilfælde endda lavere, da udbyderne engang imellem giver mulighed for rabatter.
  2. Kommissionen påvirker ikke anmeldelserne. Der er altså ikke givet bedste karakterer til de udbydere, der udbetaler den største kommission for et salg.

Vi tror fuldt og fast på, at man kommer længst med ærlighed og at det i øvrigt på den lange bane tjener VPNinfo.dk bedst at præsentere de besøgende for objektive og saglige anmeldelser samt VPN-relaterede artikler.

Disse affiliate aftaler er den eneste indtægtskilde for VPNinfo.dk

Støt VPNinfo.dk

Vi håber naturligvis, at du fandt den information om VPN og hertil relaterede emner, som du kom efter. Hvis du synes godt om VPNinfo.dk og gerne vil støtte arbejdet, kan du gøre en række ting.

  • Udbred kendskabet til VPNinfo.dk ved at dele artikler eller anmeldelser herfra på Facebook, Twitter, Instagram, Google+, din egen hjemmeside, fora mv.
  • Like vores Facebookside. Det hjælper også at like og dele opslagene her.
  • Køb dit VPN-abonnement via et link i én af vores anmeldelser. Det koster ikke en krone ekstra, men giver os en lille indtægt.

Tilhørsforhold

VPNinfo.dk ejes og drives af:

VPNinfo.dk v/ Søren Wahlgren
Ydunsæble Have 7
5210 Odense NV

CVR: 35740406

Email: mail@vpninfo.dk