Prisen på Netflix er ikke den samme alle steder i verden, men afhænger af det land, der tegnes abonnement fra. Med en VPN forbindelse kan du lovligt “snyde” Netflix’ system til at tro, at du befinder dig i et andet land og herved spare penge.

Med nedenstående metode er du kun forbundet til VPN, når du tegner abonnementet og ikke når du streamer film og serier. Derfor vil du – når du slår VPN fra – have adgang til dit almindelige Netflix selvom du har oprettet et abonnement fra et andet land.

Du kan også vælge at se Netflix med VPN aktiveret og på den måde få adgang til Netflix’ indhold i andre regioner. Det bruges af mange til at få adgang til Netflix USA, der har mange film og serier i kataloget, der ikke kan ses andre steder.

Kæmpe forskelle i priser på Netflix

Går du ind på netflix.com, vil deres system ud fra din IP adresse bestemme landet, de mener, du befinder dig i. Det land afgør priserne på Netflix’ forskellige abonnementer.

Er du i Danmark, har du (hvis du ikke bruger VPN) en dansk IP adresse og bliver derfor præsenteret for den danske version af hjemmesiden, hvilket bl.a. betyder, at du får vist priserne for det danske marked.

Priserne for Netflix i Danmark er blandt de højeste i verden, og vi må slippe kr. 79 for et basisabonnement og hele kr. 149 for et premiumabonnement (pris januar 2023), der er nødvendigt, hvis man vil streame i UHD (4K).

Netflix USA priser

Er du f.eks. i USA har du (med mindre du bruger VPN) en amerikansk IP-adresse og vil derfor blive præsenteret for den amerikanske Netflix side med amerikanske priser.

Netflix i USA er noget dyrere end mange andre steder i verden og koster op til 20 $ for et premium abonnement.

Danske Netflix priser

Besøger man Netflix’ hjemmeside fra et andet land, bliver man derfor typisk præsenteret for noget lavere priser. F.eks. er Netflix billigt i Tyrkiet, hvor et premiumabonnement, som koster 149 kr. i Danmark, kun koster 20 kr (94 TL).

Besøger man Netflix’ hjemmeside fra et andet land, bliver man derfor typisk præsenteret for andre priser end i ens hjemland. F.eks. er Netflix billigt i Tyrkiet, hvor et premiumabonnement kun koster 3 $ (94 TL).

Tyrkiske Netflix priser

Sådan får du et billigere Netflix abonnement

Det er supernemt at få Netflix til lavere priser; det kan gøres på to måder:

  • Rejs til det pågældende land og tegn et Netflix abonnement under besøget.
  • Tag en virtuel rejse til landet med VPN.

Selvom de fleste sikkert godt kunne bruge lidt ferie, er hurtigere og billigere at bruge VPN. Sådan gør du:

  1. Start din VPN-klient (hvis den altså ikke allerede kører). Du kan principielt bruge hvilken som helst VPN-udbyder, så altså også gratis VPN-tjenester. Det kræver dog naturligvis, at tjenesten har servere i de rigtige lande (se næste punkt). Har du ikke i forvejen et VPN-abonnement, kan du benytte dig af eventuelle gratis prøveabonnementer eller pengene-tilbage-garantier. Det er helt lovligt, så du kan her være ligeglad med anonymitet mv.
  2. Forbind til en VPN-server i et andet land. I skrivende stund (januar 2023) er Netflix billigst i Pakistan, men det kan ændre sig, så tjek prisen på www.netflix.com/signup inden du går videre. Imidlertid har kun få VPN-tjenester servere i Pakistan, men mange har servere i tyrkiet, hvor Netflix næsten er lige så billigt som i Pakistan. Hvis du får vist prisen i den korrekte valuta i forhold til det land, du er forbundet til en VPN-server i, virker det. Forbundet til en VPN-server i Tyrkiet skal du altså se priserne i tyrkiske lire.
  3. Tegn et billigt Netflix abonnement. Når du har fundet det billigste abonnement, er det tid til at benytte sig af det. Det eneste du skal gøre er at oprette et abonnement. Husk at tjekke, at du får vist de lavere lokale priser, inden du betaler. Du kan uden problemer bruge et betalingskort fra et andet land.
    • Abonnerer du allerede på Netflix, skal først du sige abonnementet op og tegne et nyt, når det udløber.
    • Alternativt kan du oprette et nyt abonnement med en anden email, hvis du er utålmodig.
  4. Brug Netflix som normalt. Logget af VPN-serveren, kan du bruge Netflix 100% som havde du tegnet abonnementet uden – der er INGEN forskel.

Du skal kun gøre ovenstående én gang; altså når du tegner abonnementet. Fremadrettet trækkes pengene automatisk fra dit kort hver måned helt som normalt, men til den lave pris og sådan bliver det ved med at være, til du siger abonnementet op.

Netflix kan selvfølgelig i fremtiden finde på, at de vil gøre noget ved, at kunderne “snyder” sig til lavere priser, men indtil videre er det umiddelbart ikke imod brugerbetingelserne. Det kan selvfølgelig ændre sig – det ved man aldrig.

Bemærk: Som noget nyt, sendes der en bekræftelse pr. SMS til et mobilnummer i det land, der tegnes abonnement fra. Derfor er det nødvendigt at kunne modtage og besvare denne SMS for at kunne oprette abonnementet. Har du ikke lige en tyrkisk mobiltelefon ved hånden, kan du prøve at spørge Google.

Med ovenstående metode bruges VPN kun til at tegne abonnementet og ikke ved dagligt brug. Det betyder, at Netflix fungerer helt som normalt. Du risikerer derfor ikke problemer med, at Netflix ikke fungerer, fordi du har brugt VPN.

Netflix bekæmper for tiden VPN som metode til at få adgang til regionsbegrænset materiale, hvilket giver adgang til f.eks. det store udvalg på amerikansk Netflix. Det har imidlertid indtil videre INGEN indflydelse haft på adgangen til selve hjemmesiden, som helt uproblematisk kan besøges via VPN.

Top 5 VPN tjenester

Udbyder
Score
Pris (fra)
Anmeldelse
Hjemmeside

ExpressVPN anmeldelse

10/10

Kr. 46/md

$6.67/month

NordVPN anmeldelse

10/10

Kr. 42/md

$4.42/month

 

Surfshark VPN anmeldelse

9,8/10

Kr. 44/md

$4.98/month

 

torguard vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 34/md

$5.00/month

 

IPVanish vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 36/md

$5.19/month