Prisen på Netflix er ikke den samme verden over, men afhænger af det land, der tegnes abonnement fra. Med en VPN forbindelse kan du lovligt “snyde” Netflix’ system til at tro, at du befinder dig i et andet land end Danmark og herved spare næsten 50% på abonnementet.

Netflix bekæmper for tiden VPN som metode til at få adgang til regionsbegrænset materiale, hvilket giver adgang til f.eks. det store udvalg på amerikansk Netflix. Det har imidlertid indtil videre INGEN indflydelse haft på adgangen til selve hjemmesiden, som helt uproblematisk kan besøges via VPN.

Med nedenstående metode er du kun forbundet til VPN, når du tegner abonnementet og ikke når du bruger Netflix til at streame film og serier. Tricket kan derfor stadig anvendes og kan bekræftes at fungere helt perfekt.

Der står i øvrigt ikke noget i Netflix’ brugerbetingelser om, at det skulle være andet end tilladt.

netflix billigt vpn
Forbundet til en VPN-server i Canada, bliver man tilbudt de samme abonnementer på Netflix, men tæt på 50% billigere end i Danmark! (Klik for at forstørre billedet – åbner i et andet vindue)

Danmark: Verdens højeste priser på Netflix

Går du ind på netflix.com, vil deres system ud fra din IP adresse bestemme, hvilket land du befinder dig i. Er du i Danmark, har du (hvis du ikke bruger VPN) en dansk IP adresse og bliver derfor præsenteret for den danske version af hjemmesiden, hvilket bl.a. betyder, at du får vist priserne for det danske marked.

Desværre er priserne for Netflix i Danmark blandt de højeste i verden, og vi må slippe kr. 79 for et basisabonnement og hele kr. 119 for et premiumabonnement (pris januar 2017), der er nødvendigt, hvis man vil streame i UHD (4K).

Besøger man Netflix’ hjemmeside fra et andet land, bliver man derfor typisk præsenteret for noget lavere priser. F.eks. er Netflix tæt på 50% billigere i Canada, hvor et premiumabonnement, som koster kr. 119  pr. måned i Danmark, kan købes for kr. 64 (Can$ 11.99 – pris januar 2017). Du kan se en sammenligning af de tre typer abonnementer samt deres priser i hhv. Danmark og Canada i tabellen herunder.

 
Basis
Standard
Premium
Streaming i HD
 
 
 
Streaming i UHD (4K)
 
 
 
Enheder man kan se Netflix på samtidigt

1

2

4

Første måned gratis
 
 
 
Canadisk pris

Kr. 42/md 

(Can$ 7.99)

Kr. 53/md 

(Can$ 9.99)

Kr. 64/md 

(Can$ 11.99)

Dansk pris

Kr. 79/md

Kr. 89/md

Kr. 119/md

Sådan får du et billigere Netflix abonnement

Det er heldigvis supernemt at få Netflix til lavere priser; det kræver blot, at du tegner dit abonnement over VPN. Sådan gør du:

  1. Start din VPN-klient (hvis den altså ikke allerede kører). Du kan principielt bruge hvilken som helst VPN-udbyder til dette trick, så altså også gratis VPN-tjenester. Det kræver dog naturligvis, at servicen tilbyder servere i de rigtige lande (se næste punkt). Har du ikke i forvejen et VPN-abonnement, kan du benytte dig af eventuelle gratis prøveabonnementer eller pengene-tilbage-garantier. Det er helt lovligt, så du kan her være ligeglad med anonymitet mv.
  2. Forbind til en VPN-server i et andet land. I skrivende stund (januar 2017) er Netflix billigst i Canada og Brasilien, men det kan ændre sig, så tjek prisen på www.netflix.com/signup og oversæt til danske kroner på www.valutakurser.dk. Hvis du får vist prisen i den korrekte valuta i forhold til det land, du er forbundet til en VPN-server i, virker det. Forbundet til en VPN-server i Canada skal du altså se priserne i canadiske dollars.
  3. Tegn et billigt Netflix abonnement. Når du har fundet det billigste abonnement, er det tid til at benytte sig af det. Her skal du bare forbinde til VPN-serveren i landet med de laveste priser (f.eks. Canada eller Brasilien) og følge instruktionerne på www.netflix.com/getstarted. Husk at tjekke, at du får vist de lokale lavere priser, inden du betaler. Du kan uden problemer bruge et dansk betalingskort, selvom du tegner abonnement via VPN i et andet land.
    • Har du allerede abonnement på Netflix, kan du sige det op og tegne et nyt, når det udløber. Alternativt kan anvende en anden email, hvis du er utålmodig.
  4. Brug Netflix som normalt. Logget af VPN-serveren, kan du bruge Netflix 100% som havde du tegnet abonnementet til danske priser – der er INGEN forskel.

Du skal kun gøre ovenstående én gang; altså når du tegner abonnementet. Fremadrettet trækkes pengene automatisk fra dit kort hver måned helt som normalt, men til den lave pris og sådan bliver det ved med at være, til du siger abonnementet op.

Netflix kan selvfølgelig i fremtiden finde på, at de vil gøre noget ved, at kunderne “snyder” sig til lavere priser, men indtil videre er det umiddelbart ikke imod brugerbetingelserne. Det kan selvfølgelig ændre sig – det ved man aldrig.

PS: Med ovenstående metode bruges VPN kun til at tegne abonnementet og ikke ved dagligt brug. Det betyder, at Netflix fungerer helt som normalt – altså hvis du har tegnet abonnementet fra Danmark uden VPN. Du risikerer derfor ikke problemer med, at Netflix ikke fungerer, fordi du har brugt VPN.

PPS: Ønsker du det større udvalg fra amerikansk Netflix, hvor der er over 10x så mange titler som på dansk Netflix, skal du bruge VPN eller Smart DNS, når du forbinder til Netflix for at streame film eller serier. Læs mere om, hvordan det fungerer, i artiklen om adgang til Netflix USA.

Top 5 VPN tjenester

Udbyder
Score
Pris (fra)
Anmeldelse
Hjemmeside

ExpressVPN anmeldelse

10/10

Kr. 48/md

$6.67/month

NordVPN anmeldelse

9,8/10

Kr. 29/md

$3.71/month

 

Windscribe VPN anmeldelse

9,8/10

Kr. 29/md

$4.08/month

 

torguard vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 36/md

$5.00/month

 

IPVanish vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 37/md

$5.19/month