SurfEasy VPN

SurfEasy VPN er en glimrende VPN tjeneste, som benytter skudsikker krypteringsteknologi og er 100% anonym, da der ikke føres logs. Der kan forbindes til servere i op til 25 lande og der er også mulighed for at benytte P2P alt efter abonnement, som der er 4 af at vælge imellem. Heraf ét er gratis, men også begrænset i både datatrafik og funktioner.

I forhold til konkurrenterne er SurfEasy VPN relativt dyr, hvis man sammenligner på antallet af servere, men de udmærker sig til gengæld på, at deres apps er enormt enkle og brugervenlige.

SurfEasy VPN

9

Sikkerhed

10.0/10

Anonymitet

10.0/10

Servere og funktioner

7.0/10

 • 100% anonym
 • P2P tilladt (Ultra abonnement)
 • Brugervenlige apps
 • Gratis

 • Få servere
 • Ingen servere i Danmark
 • Forholdsvis dyr

Sikkerhed

SurfEasy bruger den meget sikre OpenVPN krypteringsprotokol på alle enheder bortset fra iOS (iPhone og iPad), hvor man af tekniske årsager benytter IPSec. I begge tilfælde bliver forbindelsen sikret med en 256-bit krypteringsnøgle, som i praksis ikke kan brydes.

Sikkerhed: 10/10

Anonymitet

SurfEasy fører ikke logs over brugerne anvendelse af tjenesten og gemmer derfor ikke ikke informationer om, hvad du downloader eller hvilke websteder, du besøger. Det gælder for alle abonnementerne – også det gratis. De skriver følgende i deres privatlivspolitik:

The SurfEasy network is a No Log network. SurfEasy does not store users originating IP address when connected to our service and therefore cannot identify users when provided IP addresses of our servers. Additionally, SurfEasy cannot disclose information about the applications, services or websites our users consume while connected to our services; as SurfEasy does not store this information.

Jf. privatlivspolitikken gemmer de altså ikke brugernes IP-adresser, hvilket uden sammenligning er det vigtigste kriterie for brugere, der ønsker at være anonyme. Uden en IP-adresse kan brugeren ikke spores, så SurfEasy kan altså betragtes som værende 100% anonym. Der gemmes desuden heller ikke logs over websteder, services eller applikationer, som er blevet anvendt og/eller besøgt via VPN-forbindelsen, hvilket er en fin bonus, men anonymiteten er i praksis sikret ved ikke at logge brugerne IP-adresser.

Anonymitet: 10/10

Servere og funktioner

SurfEasy tilbyder 4 abonnementer, med forskellige funktioner og begrænsninger. Med alle betalingsabonnementerne fås ubegrænset datatrafik, kundeservice døgnet rundt samt et par nyttige ekstrafunktioner i form af Ad tracker blocking samt Wi-Fi security, som du kan læse mere om længere nede i anmeldelsen.

P2P (torrents) kan kun bruges med ultra abonnementet.

VPN-servere

Free-, mobile- og total abonnementerne giver adgang til servere i 16 lande, hvor der med ultra abonnementet kan forbindes til lokationer i yderligt 9 lande, altså i alt 25.

Free-, mobile og total abonnementerne: Australien, Brasilien, Canada, England, Frankrig, Holland, Italien, Japan, Norge, Polen, Rumænien, Singapore, Spanien, Tyskland, Ukraine og USA

Ultra abonnement (forskellene ift. ovenstående er markeret med fed skrift): Australien, Belgien, Brasilien, Canada, England, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Japan, Mexico, Norge, Polen, Rumænien, Schweiz, Singapore, Spanien, Sydafrika, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, USA og Østrig.

SurfEasy er på trods af relativt få lokationer repræsenteret på alle kontinenter, men har desværre ikke servere i Danmark.

Apps

surfeasy vpn klient
SurfEasys apps er simple, overskuelige og intuitive. Der er ikke alle mulige mystiske indstillinger, hvilket i høj grad bidrager til brugervenligheden.

Både Ultra- og Total abonnementerne kan bruge på op til 5 enheder samtidigt, hvor Mobile abonnementet kun kan bruges på én. Der skal lyde en stor ros for de brugervenlige apps, som er både overskuelige, intuitive og behagelige at bruge. SurfEasy fås til Windows, Mac OS X, Android og iOS (iPhone og iPad)

SurfEasy ekstrafunktioner

Ad tracker blocking er en funktion i SurfEasys VPN-klient, der forhindrer målrettede reklamerbannere. Ad tracker blocking stopper cookies inden de bliver gemt på din computer og renser dem for personlige oplysninger om dit brug af nettet. Man bliver således ikke vist reklamer, der er baseret på personlige interesser.

Wi-Fi security er en anden funktion indbygget i VPN-klienten, der analyserer den trådløse forbindelse for at sikre brugeren mod at forbinde til åbne og usikre netværk. Én af årsagerne til at benytte en VPN-forbindelse er netop sikkerheden ved forbindelse til fremmede åbne netværk, men SurfEasys Wi-Fi security fungerer hele tiden – også når der ikke er oprettet en VPN-forbindelse.

Mange bærbare computere og smartphones er sat op til automatisk at forbinde til åbne netværk og sådan et kan udgøre en meget høj sikkerhedsrisiko. Man ved nemlig ofte ikke hvem, der står bag netværket, og for personer med skumle hensigter kan de nemt bruges til at “aflytte” mobile enheder for følsom information så som passwords, kreditkortoplysninger mv. Det forhinder SurfEasys Wi-Fi security funktion og er man meget på farten, øger den derfor sikkerhedsniveauet en tand, hvis man af den ene eller anden årsag ikke ønsker permanent at være forbundet til et VPN.

Oversigt over abonnementerne:

SurfEasy Free

 • Begrænset til 500MB datatrafik om måneden
 • Servere i 16 lande
 • Tillader ikke P2P (torrents)

SurfEasy Mobile VPN

 • Ubegrænset datatrafik
 • Servere i 16 lande
 • Ad tracker blocking
 • Wi-fi security
 • Kan samtidigt benyttes på én enhed ad gangen
 • Tillader ikke P2P (torrents)

SurfEasy Total VPN

 • Ubegrænset datatrafik
 • Servere i 16 lande
 • Ad tracker blocking
 • Wi-fi security
 • Kan samtidigt benyttes på 5 enheder ad gangen
 • Tillader ikke P2P (torrents)

SurfEasy Ultra VPN

 • Ubegrænset datatrafik
 • Servere i 25 lande
 • Ad tracker blocking
 • Wi-fi security
 • Kan samtidigt benyttes på 5 enheder ad gangen
 • Tillader P2P (torrents)

Servere og funktioner: 7/10 (Gælder Ultra abonnementet)

Pris

Se ovenstående afsnit for funktioner og begrænsninger af abonnementerne.

SurfEasy Free: Gratis.

SurfEasy Mobile VPN: Kr. 17/md ($2.49), ved betaling for et år ad gangen, som koster Kr. 205 ($29.88). Abonnement på månedsbasis koster Kr. 21 ($2.99).

SurfEasy Total VPN: Kr. 27/md ($3.99), ved betaling for et år ad gangen, som koster Kr. 329 ($47.88). Abonnement på månedsbasis koster Kr. 34 ($4.99).

SurfEasy Ultra VPN: Kr. 45/md ($6.49), ved betaling for et år ad gangen, som koster Kr. 535 ($77.88). Abonnement på månedsbasis koster Kr. 82 ($11.99).

Er du utilfreds med tjenesten, kan du få alle pengene tilbage de første 7 dage. Der kan betales med kreditkort samt PayPal.

Besøg SurfEasy


Top 5 VPN tjenester

Udbyder
Score
Pris (fra)
Anmeldelse
Hjemmeside

ExpressVPN anmeldelse

10/10

Kr. 46/md

$6.67/month

NordVPN anmeldelse

10/10

Kr. 42/md

$4.42/month

 

Surfshark VPN anmeldelse

9,8/10

Kr. 44/md

$4.98/month

 

torguard vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 34/md

$5.00/month

 

IPVanish vpn anmeldelse

9,7/10

Kr. 36/md

$5.19/month

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.