ExpressVPN anmeldelse

ExpressVPN er en 100% anonym VPN-tjeneste, da de ikke logger data om brugernes anvendelse af servicen. Kombineret med den bedste og mest anerkendte krypteringsteknologi betyder det, at både sikkerhed og beskyttelse af privatlivet derfor er helt i top. Derudover har ExpressVPN et meget stort netværk af servere med ikke mindre end 145 lokationer i 94 lande – herunder også i Danmark.

ExpressVPN er i den dyre ende, men byder til gengæld på meget høj hastighed og kan (måske) med rette kalde sig for verdens hurtigste VPN. Oven i VPN tjenesten følger Smart DNS også med i prisen, som f.eks. kan bruges til at få Netflix USA på Smart TV, Apple TV mv., hvor VPN ellers ikke kan bruges.

Fås fra kr. 50 ($8.32) om måneden og der er 30 dages fuld returret.

ExpressVPN

ExpressVPN
10

Sikkerhed

10.0/10

Anonymitet

10.0/10

Servere og funktioner

10.0/10

For

  • Ingen logs
  • Stort netværk med danske servere
  • 30 dages pengene-tilbage-garanti
  • Smart DNS med i prisen
  • Brugervenlige apps

Imod

  • Ingen (udover prisen)

Sikkerhed

ExpressVPN bruger AES (Advanced Encryption Standard) med 256-bit nøgler – også kendt som AES-256. Det er den samme niveau af kryptering som anvendes af f.eks. den amerikanske regering og bruges af sikkerhedseksperter verden over for at beskytte klassificerede oplysninger.

Kryptering kan foregå via PPTP, L2TP, OpenVPN samt SSTP. Bruger man ExpressVPNs apps, anvender de som standard automatisk den optimale krypteringsprotokol, men man har også mulighed selv at vælge.

Serverne er desuden beskyttet med firewalls samt anti-spyware og -malware for øget sikkerhed. Sikkerheden er altså upåklagelig og helt i top.

Sikkerhed: 10/10

Anonymitet

ExpressVPN har base i USA og er derfor ikke underlagt lovkrav om datalogning. De har en streng ikke-lognings politik og gemmer ingen data om brugernes anvendelse af servicen, hvilket sikrer komplet anonymitet.

Der er desuden indbygget beskyttelse mod DNS leak, som hindrer at dine DNS opslag bliver lækket til din internetudbyder eller anden tredjepart, som ikke beskytter dit privatliv.

Anonymitet: 10/10

Servere og funktioner

ExpressVPN har servere i ikke mindre end 145 byer/lokationer fordelt på 94 lande (heriblandt Danmark), hvilket får de fleste konkurrenters udbud til at virke nærmest pinligt. Det siger derfor næsten sig selv, at ExpressVPN er repræsenteret godt på alle kontinenter, og at man således stort set altid kan forbinde til en server på de lokationer, man har behov for.

expressvpn vpn anmeldelse

Forbind med et enkelt klik i de brugervenlige apps fra ExpressVPN.

Ikke mange VPN-udbydere har servere i Danmark, hvilket ikke er et must, men derimod en stor fordel for danske VPN brugere. Det giver for det første mulighed for at være på en VPN uden nævneværdigt tab i hastighed eller svartider (vigtigt hvis man vil game) og så kan man ved besøg i udlandet bruge det til at få adgang til DR eller andre sider, der er forbeholdt danske besøgende.

ExpressVPN reklamerer med at være verdens hurtigste VPN og grundet det store netværk kan der måske være noget om det. Der kan ikke gives garanti for, at tjenesten er hurtigere end alle andre, men det er ved egne test blevet bekræftet, at svartiderne er lave og downloadhastigheden er i top.

Med i prisen for VPN abonnementet er Smart DNS, der giver nem adgang til f.eks. amerikansk Netflix både på PC, tablets, smartphones og Smart TV. Man kan også gøre brug af ExpressVPNs egen hastighedstest, der automatisk tester svartider og maksimal downloadhastighed for alle serverlokationerne for at finde frem til de hurtigste.

Der kan endvidere anvendes split tunneling, hvor man selv vælger hvilke data, der krypteres eller ej. Det kan være nødvendigt ved anvendelse af internettjenester, der blokerer for VPN, eller hvis man af andre årsager har behov for delvist at slå VPN fra.

ExpressVPN fås til Windows, Mac OS X, Linux, iOS (iPhone og iPad) Android, Windows Phone og mange flere. Deres apps er intuitive, overskuelige samt velfungerende, og er blandt de allerbedste på markedet. Abonnementet kan anvendes på op til 3 forskellige enheder på samme tid.

Servere og funktioner: 10/10

Pris

Fra kr. 50 om måneden ($8.32) ved betaling for et år ad gangen, der koster kr. 603 ($99.95). En enkelt måneds abonnement koster kr. 78 ($12.95).  Der er 30 dages “money back guarantee”, hvor du i op til 30 dage kan få alle pengene retur.

Der kan betales med kreditkort (VISA, Mastercard etc.), PayPal og Bitcoins.

 


banner