Hotspot Shield Elite anmeldelse

Hotspot Shield Elite er ubetinget den billigste VPN forbindelse på markedet, der samtidigt giver brugeren fuldstændig anonymitet. Det er et af de bedst kendte navne indenfor VPN udbydere og har op imod 100 mio. brugere. Produktet hænger sammen med prisen og er skåret helt ind til benet, men der er den lave pris til trods ikke gået på kompromis med sikkerheden.

Hotspot Shield har en gratisversion, hvor man dog skal finde sig i reklamer og lavere prioritet på serverne (= lavere downloadhastighed og højere svartider), hvorfor det kan anbefales at opgradere til betalingsversionen. Gratisversionen er dog fin til at stifte bekendtskab med produktet. Ønsker man at benytte fildeling/P2P (torrents og lignende), skal man finde en anden udbyder, da Hotspot Shield har blokeret for det.

Hotspot Shield Elite VPN

Hotspot Shield Elite VPN
66.666666666667

Sikkerhed

8/10

  Anonymitet

  8/10

   Servere og funktioner

   4/10

    For

    • Lav pris
    • Gratis version

    Imod

    • Mangel på servere
    • Ingen dansk server
    • Filedeling/P2P blokeret

    Sikkerhed

    Hotspot Shield benytter udelukkende OpenVPN, der heldigvis er at betragte som den mest sikre af krypteringsprotokollerne, da den er udviklet som open source. Det ville dog have været rart med flere muligheder, hvis man af en eller anden grund havde behov for det.

    Sikkerhed: 8/10

    Anonymitet

    Hotspot Shield Elite er underlagt amerikansk lov og logger ikke data om brugerne, der kan benyttes til at forbinde brug af servicen med en enkelt bruger. Det er uvist om DNS leak beskyttelse er med i servicen. Generelt set sikrer Hotspot Shield i høj grad brugernes privatliv tilstrækkeligt.

    Anonymitet: 8/10

    Servere og funktioner

    Hotspot Shield har kun servere i 6 lande (USA, Japan, Storbritannien, Australien, Canada og Tyskland), hvor Danmark, som man kan se, ikke er et af. Bruger man den gratis prøveversion af Hotspot Shield, er man begrænset til servere i USA.

    Da der er servere i både Storbritannien og USA kan Hotspot Shield imidlertid fint bruges til f.eks. amerikansk Netflix og serveren i tyskland er fysisk så tæt på, at der ikke burde være det store tab i hastighed eller svartid ved en forbindelse dertil.

    Der er blokeret for fildeling/P2P på Hotspot Shield serverne, så servicen kan altså ikke anvendes sammen med torrents, Popcorn Time mv.

    Hotspot Shield fås til Windows, Mac OS X, iOS (iPhone og iPad), Android og Kindle.

    Servere og funktioner: 4/10

    Pris

    Fra $2,50 om måneden ($29,95 for 12 mdrs. abonnement) og $4,95 for en enkelt måned ad gangen. Mulighed for at benytte en gratisversion med begrænset funktion, der efter behov og ønske kan opgraderes til fuld funktionalitet.

     


    Top 5 VPN tjenester

    Udbyder
    Score
    Pris
    Anmeldelse
    Link
    ExpressVPN

    ExpressVPN anmeldelse

    10

    $8,33/md

    TorGuard

    torguard vpn anmeldelse

    9,6

    $5,00/md

    PureVPN

    purevpn anmeldelse

    9,6

    $3,25/md

    NordVPN

    NordVPN anmeldelse

    9,6

    $4,00/md

    IPVanish

    IPVanish vpn anmeldelse

    9,6

    $6,49/md