ExpressVPN anmeldelse

ExpressVPN er en 100% anonym VPN-tjeneste som ikke logger data om brugernes anvendelse af servicen. Kombineret med den bedste og mest anerkendte krypteringsteknologi betyder det, at både sikkerhed og beskyttelse af privatlivet derfor er helt i top. Derudover har ExpressVPN et meget stort netværk af servere med ikke mindre end 148 lokationer i 94 lande – herunder også i Danmark.

ExpressVPN er i den dyre ende, men byder til gengæld på meget høj hastighed og kan (måske) med rette kalde sig for verdens hurtigste VPN. Oven i VPN tjenesten følger Smart DNS også med i prisen, som f.eks. kan bruges til at få Netflix USA på Smart TV, Apple TV mv., hvor VPN ellers ikke kan bruges.

Køber du et års abonnement via et link her på siden, får du gratis tre ekstra måneder med, og prisen for de første 15 måneder ender hermed på kr. 46 per måned ($6.67) svarende til kr. 685 ($99.95) for det første år .

ExpressVPN giver 30 dages fuld returret på alle abonnementer.

ExpressVPN

10

Sikkerhed

10.0/10

Anonymitet

10.0/10

Servere og funktioner

10.0/10

For

 • Ingen logs
 • Stort netværk med danske servere
 • 30 dages pengene-tilbage-garanti
 • Smart DNS med i prisen
 • Brugervenlige apps

Imod

 • Intet

Sikkerhed

ExpressVPN bruger AES (Advanced Encryption Standard) med 256-bit nøgler – også kendt som AES-256. Det er den samme niveau af kryptering som anvendes af f.eks. den amerikanske regering og bruges af sikkerhedseksperter verden over for at beskytte klassificerede oplysninger.

Kryptering kan foregå via PPTP, L2TP, OpenVPN samt SSTP. Bruger man ExpressVPNs apps, anvender de som standard automatisk den optimale krypteringsprotokol, men man har også mulighed selv at vælge.

Serverne er desuden beskyttet med firewalls samt anti-spyware og -malware for øget sikkerhed. Sikkerheden er altså upåklagelig og helt i top.

Sikkerhed: 10/10

Anonymitet

ExpressVPN har base i USA og er derfor ikke underlagt lovkrav om datalogning. De har en streng ikke-lognings politik og gemmer ingen data om brugernes anvendelse af servicen, hvilket sikrer komplet anonymitet.

Der er desuden indbygget beskyttelse mod DNS leak, som hindrer at dine DNS opslag bliver lækket til din internetudbyder eller anden tredjepart, som ikke beskytter dit privatliv.

ExpressVPNs løfter om anonymitet sat på prøve

Påstanden om anonymitet er blevet sat på prøve i en sag, som involverer tyrkisk politi og et snigmord på en russisk ambassadør. Hvor politiet som et led i efterforskningen havde beslaglagt virksomhedens VPN-servere i Tyrkiet for at undersøge dem for beviser mod en mistænkt.

Nærmere bestemt drejede det sig om at se, hvor vidt der fandtes informationer på serverne, som kunne bruges til at spore personer, som havde været forbundet til dem. Imidlertid gav det ikke pote, da ExpressVPN til fulde levede op til sit løfte om ikke føre logs og beslaglæggelsen kunne altså ikke hjælpe politiet.

Det bør her understreges, at ExpressVPN ikke har foretaget sig noget kriminelt, men at det alene er en bruger, der er under mistanke. Det er selvfølgelig uheldigt, når VPN-tjenester benyttes i den type sammenhænge, men ser man bort fra det, findes der næppe et mere tydeligt og stærkt bevis for, at en VPN-tjeneste rent faktisk ikke fører logs end en grundig ransagelse af politiet.

Anonymitet: 10/10

Servere og funktioner

ExpressVPN har servere i ikke mindre end 148 byer/lokationer fordelt på 94 lande (heriblandt Danmark), hvilket får de fleste konkurrenters udbud til at virke nærmest pinligt. Det siger derfor næsten sig selv, at ExpressVPN er repræsenteret godt på alle kontinenter, og at man således stort set altid kan forbinde til en server på de lokationer, man har behov for.

expressvpn vpn anmeldelse
Forbind med et enkelt klik i de brugervenlige apps fra ExpressVPN.

Ikke mange VPN-udbydere har servere i Danmark, hvilket ikke er et must, men derimod en stor fordel for danske VPN brugere. Det giver for det første mulighed for at være på en VPN uden nævneværdigt tab i hastighed eller svartider (vigtigt hvis man vil game) og så kan man ved besøg i udlandet bruge det til at få adgang til DR eller andre sider, der er forbeholdt danske besøgende.

ExpressVPN reklamerer med at være verdens hurtigste VPN og grundet det store netværk kan der måske være noget om det. Der kan ikke gives garanti for, at tjenesten er hurtigere end alle andre, men det er ved egne test blevet bekræftet, at svartiderne er lave og downloadhastigheden er i top.

Smart DNS med i prisen

Med i prisen for VPN abonnementet er Smart DNS, som ExpressVPN kalder for Mediastreamer (du finder tutorials her), der giver nem adgang til f.eks. amerikansk Netflix på alle enheder – herunder Smart TV, konsoller (Xbox og PlayStation), Apple TV m.fl., hvor man ikke kan installere en VPN-app. Smart DNS/Mediastreamer er guld værd, da det giver mulighed for at få adgang til geografisk begrænset materiale så som Netflix, BBC, DR fra udlandet mv. på denne type enheder.

Man kan også gøre brug af ExpressVPNs egen hastighedstest, der automatisk tester svartider og maksimal downloadhastighed for alle serverlokationerne for at finde frem til de hurtigste.

Der kan endvidere anvendes split tunneling, hvor man selv vælger hvilke data, der krypteres eller ej. Det kan være nødvendigt ved anvendelse af internettjenester, der blokerer for VPN, eller hvis man af andre årsager har behov for delvist at slå VPN fra.

ExpressVPN fås til Windows, Mac OS X, Linux, iOS (iPhone og iPad) Android, Windows Phone og mange flere. Deres apps er intuitive, overskuelige samt velfungerende, og er blandt de allerbedste på markedet. Abonnementet kan anvendes på op til 3 forskellige enheder på samme tid.

Servere og funktioner: 10/10

Pris

Normalprisen på ExpressVPN er kr. 57 om måneden ($8.32) når der købes et års abonnement til kr. 685 ($99.95). En enkelt måneds abonnement koster kr. 89 ($12.95).

Der er 30 dages “money back guarantee”, hvor du kan få alle pengene retur, hvis du er utilfreds med abonnementet. Betaling kan foretages med kreditkort (VISA, Mastercard etc.), PayPal, Bitcoin mv.

Køber du et års abonnement via et link her på siden, får du gratis tre ekstra måneder med, og prisen for de første 15 måneder ender hermed på kr. 46 per måned ($6.67) svarende til kr. 685 per år ($99.95). Efter periodens ophør overgår abonnementet til normalprisen. 

Besøg ExpressVPN


Top 5 VPN tjenester

Udbyder
Score
Pris (fra)
Anmeldelse
Hjemmeside

ExpressVPN anmeldelse

10

Kr. 46/md

NordVPN anmeldelse

9,8

Kr. 29/md

 

Windscribe VPN anmeldelse

9,8

Kr. 28/md

 

torguard vpn anmeldelse

9,7

Kr. 34/md

 

IPVanish vpn anmeldelse

9,7

Kr. 36/md

 

8 Kommentarer

 1. Anomym 08/01/2019
  • VPNinfo.dk 28/01/2019
 2. Jens 25/04/2019
  • VPNinfo.dk 25/04/2019
 3. Jens Fup 15/07/2019
 4. Helle Lybecker 10/02/2020
  • VPNinfo.dk 12/02/2020

Skriv en kommentar

Websitet bruger softwaren Akismet til at reducere spam. Læs mere om hvordan dine data bliver behandlet (Linket åbner i et nyt vindue).