ExpressVPN bliver testet og den er 100% anonym.

expressvpn anonym vpn

ExpressVPN er blevet testet af tyrkisk politi og de lever op til løfterne: Tjenesten er 100% anonym, da der ikke føres logs.

Én af de vigtigste egenskaber ved en VPN-tjeneste er anonymitet – altså evnen til at beskytte brugernes privatliv. Det lover mange af dem at tilbyde og ofte må man nøjes med deres løfter, da man umiddelbart ikke kan afprøve deres påstande.

ExpressVPN har netop fået testet sit løfte om at tilbyde en anonym service i en sag, som involverer tyrkisk politi og et snigmord på en russisk ambassadør. Som et led i efterforskningen havde politiet fysisk beslaglagt virksomhedens VPN-servere i Tyrkiet for at undersøge dem for beviser mod en mistænkt.

Nærmere bestemt drejede det sig om at se, hvor vidt der fandtes informationer på serverne, som kunne bruges til at spore personer, som havde benyttet tjenesten. Imidlertid gav det ikke pote, da ExpressVPN til fulde levede op til sit løfte om ikke føre logs og beslaglæggelsen kunne altså ikke hjælpe politiet.

Det bør her understreges, at ExpressVPN ikke har foretaget sig noget kriminelt, men at det alene er en bruger, der er under mistanke. Det er selvfølgelig uheldigt, når VPN-tjenester benyttes i den type sammenhænge, men ser man bort fra det, findes der næppe et mere tydeligt og stærkt bevis for, at en VPN-tjeneste rent faktisk ikke fører logs end en grundig ransagelse af politiet.

Læs mere i anmeldelse af ExpressVPN eller besøg ExpressVPNs hjemmeside.

PS: ExpressVPN er ikke den eneste VPN-tjeneste, der har bestået sin ildprøve. Private Internet Access er også blevet testet i en sag, hvor det var FBI, som uden held ransagede serverne.

Top 5 VPN tjenester

Udbyder
Score
Pris (fra)
Anmeldelse
Hjemmeside
ExpressVPN

ExpressVPN anmeldelse

10

Kr. 44/md

NordVPN

NordVPN anmeldelse

9,8

Kr. 20/md

 

Windscribe

Windscribe VPN anmeldelse

9,8

Kr. 25/md

 

TorGuard

torguard vpn anmeldelse

9,7

Kr. 28/md

 

IPVanish

IPVanish vpn anmeldelse

9,7

Kr. 32/md

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.