PureVPN anmeldelse

PureVPN er en fin VPN udbyder og det endda til en absolut konkurrencedygtig pris på kun $3.25 pr. måned (kr. 21). Med servere i over 140 lande – heribland i Danmark – tilbyder PureVPN et af branchens største VPN-netværk.

Både sikkerheden er i top, da alle de gængse krypteringsprotokoller kan anvendes – herunder den anbefalelsesværdige OpenVPN. Der logges ikke data om brugernes aktiviteter, men det registreres og gemmes hvor og hvornår de har været forbundet til en VPN-server, hvilket potentielt kan kompromittere anonymiteten, men burde være uden betydning for de fleste.

Klientsoftwaren har en nyttig kill switch funktion, som effektivt forhindrer læk af potentielt følsomme data i tilfælde af udfald og der tillades P2P/torrent download på de fleste servere. Oven i hatten er der apps til alle tænkelige former for enheder (PC, smartphone, tablet, router mv.), der er både enkle samt brugervenlige og kan anvendes af alle.

PureVPN

9.3

Sikkerhed

10.0/10

Anonymitet

9.0/10

Servere og funktioner

9.0/10

For

 • Enormt servernetværk
 • Servere i Danmark
 • Tillader P2P
 • Billig
 • 31 dages fuld returret

Imod

 • Logning (dog i begrænset omfang)

Sikkerhed

Alle de gængse krypteringsprotokoller kan anvendes: OpenVPN (256 bit), PPTP (128bit), IPSec/L2TP (256bit), SSTP og IKeV2 (256bit).

Husk at bruge OpenVPN hvor du kan (tilgængelige protokoller kan variere afhængigt af app og platform/styresystem).

Sikkerhed: 10/10

Anonymitet

PureVPN logger ikke hvad brugerne anvender VPN-tjenesten til, men de registrerer og gemmer rent faktisk data om hvor og hvornår individuelle brugere har været forbundet til den. De har således ikke fortegnelser over, hvilke hjemmesider brugerne har besøgt eller hvad de har downloadet, men dog at de har brugt PureVPNs service.

Den information kan i sig selv ikke bruges til at opspore identiteten på en individuel bruger, men er i en sag om cyberstalking blevet brugt som en del af bevisbyrden. Der er vist ingen tvivl om, at vedkommende var skyldig og fuld ud fortjente sin straf, men sagen kunne principielt lige så godt have drejet sig om en journalist under et undertrykkende regime, som havde skrevet noget “forkert”.

For de fleste vil dette lave niveau af datalogning være ligegyldigt, da det trods alt stadig giver en god beskyttelse af privatlivet, men i visse situationer er det altså ikke helt nok og PureVPN får derfor en lille “straf.

Anonymitet: 9/10

Servere og funktioner

PureVPN råder over +500 servere fordelt på 180 lokationer i 141 lande, herunder 2 servere i Danmark. VPN-serverne er fordelt over alle kontinenterne (man må dog undvære servere på Antarktis) med 158 servere i Nord- og Mellemamerika, 26 i Sydamerika, 249 i Europa, 34 i Oceanien, 80 i Asien og 36 i Afrika. Det er et af de største samt geografisk mest udbredte servernetværk på markedet og vil dække stort set alle brugeres behov.

purevpn pure vpn

PureVPN appen kan automatisk vælge server og kryptering efter formålet.

Brugersoftwaren er meget nem at bruge og der kan hurtigt forbindelse til VPN-netværket med et enkelt klik. Der er en indbygget hjælpefunktion, der automatisk vælger server og krypteringsprotokol alt efter, hvad man skal bruge VPN til (se billedet). Er der behov for hjælp, sidder support-afdelingen klar til at assistere døgnet rundt alle ugens dage.

I tillæg til kryptering på VPN-netværket, har PureVPN en række nyttige funktioner:

 • Split tunneling: VPN-klienten kan styre udvalgte programmers internettrafik udenom VPN-forbindelsen, så de er direkte forbundet til internette og de øvrige data bruger VPN-netværket. Det er en stor fordel, hvis man har behov for begge typer forbindelser på samme tid.
 • Kill switch: Afbryder internetforbindelsen øjeblikkeligt, hvis forbindelsen til VPN-serveren afbrydes. Sikrer at følsomme oplysninger ikke lækkes på trods af udfald.
 • P2P/fildeling: P2P/fildeling forbindelser tillades på de fleste af PureVPNs servere, dog ikke i lande hvor P2P efter den lokale lovgivning er ulovlig så som USA, Storbrittannien, Canada, Australien mv. Denne blokering gælder IKKE de danske servere, hvor P2P/fildeling er tilladt.
  • P2P er tilladt på servere i følgende lande: Afghanistan, Algeriet, Angola, Armenien, Bahamas, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belgien, Bermuda, Bolivia, De Britiske Jomfruøer, Brunei, Bulgarien, Cambodja, Kap Verde, Caymanøerne, Chile, Colombia, Costa Rica, Danmark, Dominica, Den Dominikanske Republik, El Salvador, Estland, Etiopien, Tyskland, Ghana, Granada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Kasakhstan, Kenya, Kirgisistan, Laos, Letland, Libanon, Litauen, Luxembourg, Macao, Madagaskar, Mauretanien, Mauritius, Moldova , Monaco, Mongoliet, Montserrat, Myanmar, Holland, Nicaragua, Niger, Nigeria, Norge, Oman, Pakistan, Panama, Papua Ny Guinea, Paraguay, Peru, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, Saint Lucia, Saudi-Arabien, Senegal, Serbien, Seychellerne, Slovenien, Sri Lanka, Surinam, Sverige, Tadsjikistan, Tanzania, Trinidad og Tobago, Tunesien, Tyrkiet, Turkmenistan, Turks- og Caicos øerne, De Forenede Arabiske Emirater, Usbekistan og Venezuela
 • Multilogin: VPN forbindelsen kan benyttes på op til 5 forskellige enheder på samme tid.
 • Secure browser: PureVPN tilbyder en særligt sikker browser, der er designet til ikke at lække følsomme oplysninger om brugeren.

Derudover kan DDoS beskyttelse, fast IP-adresse og NAT-firewall tilkøbes.

Der findes PureVPN apps til Windows, Mac OS X, iOS samt Android og guides til manuel opsætning på enheder så som routere, konsoller (Xbox og PlayStation), Android TV, Apple TV mv.

Servere og funktioner: 9/10

Pris

Et PureVPN abonnement koster fra $3.54 pr. måned (kr. 23) ved betaling for to år ad gangen, der koster $85 (kr. 558). Ved forudbetaling for et enkelt år, som koster $64.94 (kr. 427), stiger den månedlige pris til $5.41 (kr. 36) og ved betaling for en enkelt måned ad gangen koster abonnementet $10.95 (kr. 72).

Udover VPN-abonnementet, kan en række tillægsydelser tilkøbes: DDoS beskyttelse, fast IP-adresse og NAT firewall. De koster alle $0.99 pr. måned (kr. 7)

Uanset abonnement, kan hele det indbetalte beløb refunderes i op til 31 dage, såfremt man skulle være utilfreds med servicen.

 

Top 5 VPN tjenester

Udbyder
Score
Pris (fra)
Anmeldelse
Hjemmeside
ExpressVPN

ExpressVPN anmeldelse

10

Kr. 44/md

NordVPN

NordVPN anmeldelse

9,8

Kr. 26/md

 

Windscribe

Windscribe VPN anmeldelse

9,8

Kr. 24/md

 

TorGuard

torguard vpn anmeldelse

9,7

Kr. 27/md

 

IPVanish

IPVanish vpn anmeldelse

9,7

Kr. 32/md

 

2 Kommentarer

 1. MB 28/04/2018
  • VPNinfo.dk 29/04/2018

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.